12 березня відбудеться урочисте відкриття Школи місцевого самоврядування у Житомирі.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук зазначила: ««Школа місцевого самоврядування» – це ексклюзивна програма, яка діє в Житомирі з 2001 року. За роки діяльності, до навчання було залучено більше 2500 осіб. Кожен з них, обрав свій власний життєвий шлях – хтось пішов в бізнес, хтось – у державну службу, а хтось представляє громадські кола, але всі вони працюють на користь рідного міста – Житомира».

З 01 березня 2019 року стартує прийом анкет на участь у 49 сесії Школи. Заповнені анкети надіслати: ussms@zt-rada.gov.uaабо здати до  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (майдан Корольова, 4/2, І поверх, каб. 108) до 11  березня  2019 року.

Зареєструватися

Початок занять: 12 березня 2019 р. 0 16.00 (сесійна зала Житомирської міської ради).

Довідки за телефоном: 420125, 098-918-93-16, 073-321-25-48 (Юлія)

Організатором Житомирської освітньої муніципальної молодіжної програми «Школа місцевого самоврядування» є управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Довідково:

Житомирська освітня муніципальна молодіжна програма «Школа місцевого самоврядування» (далі Школа) – це постійно діючий освітній курс, спрямований на підвищення рівня обізнаності молоді міста в питаннях місцевого самоврядування та функціонування підрозділів міської ради. Мета програми – активізація молодіжної ініціативи з наступним залученням молоді міста до практичної політики самоврядування.

Офіційний сайт Житомирської міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *