Всеукраїнський фінансовий портал Maanimo ініціює проект «Молодь знає: 5 порад Володимиру Зеленському» для студентів українських закладів вищої освіти!

Після обрання Володимира Зеленського новим президентом України кожен з нас сподівається на зрушення країни з багаторічної мертвої точки. Податкова, медична, освітня реформи, запуск ринку землі – це далеко не повний список трансформацій, на які очікують громадяни. Тому ми вважаємо, що саме молоді українці зможуть стати творцями цих змін у країні.

Тому ми ініціюємо конкурс студентських робіт «Молодь знає: 5 порад Володимиру Зеленському», який спрямований на те, щоб студенти змогли висловити свої думки та побажання новообраному президенту України.

Якщо тобі є, що сказати, – скоріше заповнюй заявку та пиши свої поради на Maanimo. Термін подачі до 15 жовтня. Автор найкращих пропозицій виграє крутий подарунок від фінансового порталу Maanimo − iPhone XS.

Ознайомитися з правилами проекту та подати заявку можна за посиланням.

Інформація організаторів конкурсу

Долучитися до обговорення

1 коментар

  1. Я хочу дати тільки одну пораду
    Будьте обережними, Ви хороша людина, Ви молодець, жодного разу я не пошкодувала, що проголосувала за Вашу кандидатуру, дякую Вам за все

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *