Перевірте свої знання та візьміть участь у Всеукраїнській олімпіаді з фінансової економіки. Ви будете змагатися з найкращими студентами з усієї України. На переможців чекають цінні призи та можливість здобуття найкращої економічної освіти в Україні.

Як проходитиме олімпіада KSE BrainChamp?

Перший тур пройде онлайн на сайті olympiad.kse.org.ua 2 квітня 2019 року о 17 годині. Завдання будуть у формі тестів з варіантами відповідей, на вирішення буде 60 хвилин. Переможці першого туру (40-50 людей) будуть запрошені на фінальний тур, який відбудеться 9 квітня у Київській школі економіки (учасникам з інших міст буде компенсовано вартість проїзду). Переможці другого туру будуть оголошені того ж дня.

Хто може взяти участь?

До участі запрошуються студенти університетів та випускники 2017-18 рр. Змагання буде цікаве студентам економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямків навчання. Студенти KSE не можуть брати участь в KSE BrainChamp.

Як взяти участь?

Зареєструватися на сторінці – olympiad.kse.org.ua. Там ж ви можете ознайомитися з правилами участі у KSE BrainChamp та з прикладами завдань.

2 квітня вирішити завдання.

3 квітня будуть оприлюднені результати першого туру. Переможці будуть запрошені на фінал, який пройде 9 квітня у Київській школі економіки.

Для участі в KSE BrainChamp обов’язково зареєструватися за посиланням: http://olympiad.kse.org.ua/

Партнер Олімпіади – компанія SimCorp.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *