WOOO AGENCY спільно з гірськолижним курортом Bukovel оголошують конкурс креативності серед студентів та молоді університетів та коледжів, які цікавляться або вивчають рекламу, маркетинг та дизайн у закладах вищої освіти України.

Креативність та проактивність – є конкурентною перевагою нашої молоді. Водночас, їй бракує можливостей для розкриття свого потенціалу. Даний проект має на меті дати можливість розкрити прихований потенціал та забезпечити йому подальший розвиток.
Старт конкурсу 23 вересня.
Конкурс буде поділено на три категорії, учасники зможуть вибрати ту, в якій більш впевнено себе почувають:
Комунікаційна стратегія
У категорію “Комунікаційна стратегія” роботи будуть прийматись у вигляді презентації, де буде розкрита ідея стратегії, етапи та шляхи її втілення.
Принт
У категорію “Принт” роботи будуть прийматись у вигляді серії з 3-х постерів (постер, білборд, сторінка в журналі) та коротким описом до них. Також з розписаною рекламною кампанією, а саме: як цей кейс та ідея зможуть розкрити Буковель по-новому для цільової аудиторії.
Фільм
У категорію “Фільм” будуть прийматись роботи у вигляді відеоролика тривалістю від 15 до 60 секунд та коротким описом ідеї до нього. А саме: як ця ідея зможе розкрити Буковель по-новому для цільової аудиторії.
Призовий фонд
1 місце
Запрошення на стажування у відділі маркетингу та реклами “Буковель” із подальшим працевлаштуванням.
Відпочинок на 2-х людей, 3 ночі з включеним проживанням, харчуванням, скіпасами, відпочинком у VODA club протягом зимового сезону 2019-2020.

Грошова винагорода в розмірі 5 тисяч гривень від WOOO Agency
2 місце
Відпочинок на 2-х людей, 3 ночі із включеним проживанням, харчуванням, скіпасами, відпочинком у VODA club протягом зимового сезону 2019-2020.
3 місце
Відпочинок на 2-х людей, 3 ночі з включеним проживанням, харчуванням, відпочинком у VODA club до 31.11.2019
Додаткова інформація
за інформацією WOOO AGENCY

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *