В Україні розпочато Всеукраїнський конкурс есе серед студентів про азербайджанський мультикультуралізм на тему «Азербайджанський мультикультуралізм як фундаментальна концепція миру і толерантності»

Організатор—Бакинський міжнародний центр мультикультуралізму
Конкурс буде проходити в два етапи: перший етап с 15 вересня по 7 листопада (журі в Україні визначає 30 фіналістів); а другий етап з 7 листопада по 14 листопада (журі в Баку визначає переможців конкурсу—тих, хто посяде 1, 2, 3 місця а також з 4 по 10 позиції). У листопаді відбудеться церемонія вручення нагород переможцям.
Вимоги до робіт: роботи обсягом до 10 сторінок у документі Word (у листі мають бути вказані П.І.Б. студента, дата народження, назва університету, факультет; також контактні дані – номер телефону, електронна пошта) мають бути надіслані до 7 листопада на пошту multiculturalism2019@ukr.net
Координатор проекту—Гончарук Марина (0678880480, goncharuk_maruna@ukr.net).
Учасники що посядуть перше, друге та третє місця стануть учасниками зимньої або літньої міжнародної шкіл мультикультуралізму, в рамках яких їх буде ознайомлено з історією мультикультурного Азербайджану. Переліт, проживання, харчування за рахунок Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму.
Учасники що посядуть 4-10 місця отримають цінні подарунки.
Для ґрунтовного підходу до висвітлення теми радимо ознайомитися з літературою про азербайджанський мультикультуралізм, зокрема підручники англійською, російською мовами що є у вільному доступі на сайті Бакинського міжнародного центру мультикультуралізму.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *