Молодіжна Громадська Організація «Українська Асоціація Повітряних Зміїв» здійснює свою діяльність з метою всебічної популяризації культури повітряних зміїв в нашій кpaїні й представлення України на міжнародних змаганнях та фестивалях. Ця організація, як єдина в Україні у цій галузі, визнана Міжнародною Федерацією Повітряних 3міїв (м. Вейфан, Китай). Завдяки кількарічній інтенсивній діяльності, Чемпіонат Cвіту з повітряних зміїв 2020 в Україні!  Його проведення заплановано в Херсонській області навесні 2020 року за участі делегацій / збірних з 51-ої  країни Світу. Очікується від 50 до 100 тисяч глядачів за всі дні заходу.

В рамках підготовки до ЧС 2020, Асоціацією в жовтні 2019 року було оголошено Всеукраїнський конкурс «Обличчя Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020» (серед дівчат віком від 16-19 років).

Сформовано міжнародне журі конкурсу з числа визнаних і досвідчених фахівців під керівництвом пані Сонал Равал – генеральної директорки туристичної корпорації Classic Concepts (м. Дубай, Об’єднані Арабські Емірати).

Переможниця Конкурсу братиме участь у всіх офіційних та закритих заходах Чемпіонату Світу 2020, для неї буде запланована ексклюзивна фотосесія, її обличчя фігуруватиме на всій рекламній продукції Чемпіонату. Вона виступить зі сцени з промовою під час церемонії відкриття Чемпіонату та загалом протягом всього дня відкриття матиме фотосесії із зірковими учасниками та почесними гостями Чемпіонату. Крім того, ближче до події публікуватимуться додаткові сюрпризи для неї, її родини, близьких і друзів від спонсорів та міжнародних партнерів дійства. Отже, переможниця через свій образ представить на Чемпіонаті Світу українські традиції, красу і багатство нашої нації, а також дух української молоді, за якою майбутнє нашої країни.

Конкурс триває до 12 січня 2020 року.

Офіційні правила та контакти для зв’язку опубліковані на офіційній фейсбук-сторінці нашої Української Асоціації Повітряних Зміїв за посиланням: https://bit.ly/2pzUScx.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *