Організатори запрошують дівчат віком від 14 до 18 років взяти участь у конкурсі до  Національний День Дівчат у технологіях 2020!
До 25 листопада потрібно опублікувати на своїй сторінці у Facebook есе зі 100 слів на тему «Цифрова трансформація в Україні»! Винагорода – отримаєте можливість провести цілий робочий день у Кабінеті Міністрів України разом із заступницями Міністра цифрової трансформації Валерією Іонан та Людмилою Рабчинською.

Ви познайомитеся з тим, як працює Міністерство цифрової трансформації України, і на власні очі побачите, як під керівництвом жінок створюються інноваційні проєкти, що змінюють країну.

Умови конкурсу:
1. ✏️ Написати есе обсягом 100 слів на тему «Цифрова трансформація в Україні». Мова твору: українська.
2. 💻Опублікувати його на своїй сторінці у Facebook до 25 листопада 2020 року. Обов’язково ставте хештег #Есе_ДівчатаSTEM та  відмічайте сторінки Дівчата STEM і  Міністерство цифрової трансформації УкраїниНе забудьте зробити сторінку відкритою, щоб ми змогли побачити ваш пост.
3. 🏆 Організатори оберуть 2 найкращі твори, авторки яких проведуть день разом з Валерією Іонан та Людмилою Рабчинською у Міністерстві цифрової трансформації України.

Переможниць буде оголошено на  сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/divchataSTEM
Успіхів! 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *