До уваги студентів старших курсів денної форми навчання Житомирської політехніки! Анонсуємо старт 15-го відкритого конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна приватна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Наш студент Андрій Ісаєв став стипендіатом попереднього 14-го конкурсу цієї програми! Випробуйте свої сили!

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 11 листопада до 18 грудня 2020 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-4 курсів бакалаврату та 1-2 курсу магістратури денної форми навчання Житомирської політехніки. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують щомісячну стипендію розміром 2240 грн, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 14 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни.

Джерело інформації:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *