ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує набір на тримодульну школу регіональних журналістів «Нові розслідувачі»-2.

Це інтенсивна 15-денна навчальна програма, яка стосуватиметься основ журналістських розслідувань, захисту джерел, етики, перевірки інформації, окремих сфер розслідувань, а також практичної роботи учасників з відомими журналістами-розслідувачами.

Організатори надають 18 повних стипендій на навчання та 12 стипендій на стажування у найкращих розслідувальних редакціях.

Цільова аудиторія: люди, які хочуть зробити або роблять перші кроки в розслідувальній журналістиці.

Викладачі школи – відомі українські журналісти-розслідувачі, експерти та тренери з великим практичним та міжнародним досвідом. Серед них: Денис Бігус, Людмила Панкратова, Дарина Шевченко, Максим Опанасенко, Марія Землянська, Аліна Стрижак, Катерина Лихогляд

Дата проведення

Перший (базовий) модуль у Києві – 27 лютого-3 березня 2019 року.
Другий (секторальний) модуль у Києві – 17-21 квітня 2019 року.
Третій (поглиблений) модуль – 15-19 червня 2019 року.

Учасники зобов`язуються бути присутніми та брати активну участь під час усіх днів школи.

Програма школи.

Як стати учасником школи?

Заповніть анкету за посиланням до 13 лютого 2019 року, о 23:59
(відправлені пізніше анкети не будуть розглядатися).

Додаткові умови участі

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація транспортних витрат. Організатори також забезпечують харчуванням на час проведення тренінгу.

З усіх питань звертайтеся за номером телефону (098) 24-717-34 або пишіть на електронну скриньку olexandrvoloshyn199@gmail.com

Контактна особа: Олександр Волошин

Проект реалізовується в рамках Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EU Anti-Corruption Initiative) – найбільшої програми підтримки з боку ЄС в сфері боротьби з корупцією. Її імплементацією займається Данська агенція з міжнародного розвитку (DANIDA).

Інформація з сайту ГО «Інститут розвитку регіональної преси» 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *