Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та відомий український співак, лідер гурту “АНТИТІЛА” Тарас Тополя підписали меморандум про співпрацю у рамках проекту U-Report UkraineТарас офіційно стає Другом U-Report: він надихатиме молодь бути активними громадянами та висловлювати свою точку зору заради змін. Співпраця Тараса Тополі з @UNICEF розпочалась ще у жовтні 2016 року. Минулий рік для гурту «Антитіла» запам’ятався не лише рекордним концертним туром на підтримку альбому «Сонце», але і проведенням понад 40 зустрічей співака зі студентами по всій Україні разом з U-Report. На кожній зустрічі волонтери U-Report ділились результатами останніх опитувань молоді та залучали молодих людей до проекту, щоб висловлювати свою думку на актуальні суспільні теми. У своїх виступах перед молоддю Тарас розповідав про свій досвід та заохочував приєднуватися до творення змін.

У своїх коментарях щодо проекту «U-Report» Тарас зазначає:

«Такий обмін думками, ідеями, емоціями дуже необхідний особливо в такому молодому віці, адже аудиторія наших зустрічей – це молодь. Тому я залюбки долучаюся до цього проекту. Також важливо відмітити, що ця аудиторія – активна молодь – вона спільна у нас. Тому мені це приємно. І тому я тут» 

ЮНІСЕФ впроваджує в Україні глобальний молодіжний проект U-Report.  U-Report – це інтерактивні опитування, які проводяться у звичних для підлітків і молоді засобах спілкування – безкоштовні СМС-повідомлення, Facebook Messenger і Viber. Опитування піднімають важливі соціальні питання: дискримінація, працевлаштування, якість освіти, тощо. Сьогодні U-Report впроваджують у 40 країнах. Кількість учасників опитувань у світі – понад 3 млн, з них 55 000 – молоді українці. Україна стала першою серед країн Східної та Центральної Європи, де започатковано U-Report, щоб долучати більше молодих людей в процеси прийняття важливих для країни рішень
Усі, хто підписались на U-Report, отримуватимуть опитування з 3-4-х питань щотижня. Потрібно лише сказати, що думаєш стосовно тієї чи іншої теми.

Приєднатись можна через безкоштовні СМС, надіславши слово СТАРТ на номер 4224.* Також можна надіслати слово СТАРТ фейсбук-спільноті U-Report , або зафоловити у Твітері – www.twitter.com/UReportUkraine .

ЮНІСЕФ вивчає результати та співпрацює із партнерами, щоби опитування застосовували у програмах на практиці. Тому, чим більше учасників – U-репортерів, тим більше прислухатимуться до їхньої думки. Таким чином, U-Report – це один із найпростіших інструментів, якими молодь може впливати на зміни у важливих сферах суспільного життя.
U-Report допомагає дізнаватись думку молоді для суспільних змін у 35-ти країнах. Всього у світі понад 3 млн U-репортерів.
Офіційний сайт: https://ukraine.ureport.in

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *