Почалася реєстрація на тренінг «Методи інноваційного навчання у вищій освіті», який відбудеться в Києві 19 березня 2019 року. Подію організовує Міністерство освіти і науки України спільно з ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії.

Тренінг буде цікавий викладачам та представникам вишів, інноваторам тощо.

Під час заходу учасники дізнаються про досвід Естонії з освіти та розвитку академічного підприємництва, отримають навички з використання різних методів навчання та роботи зі студентами. Докладну програму можна переглянути нижче.

Викладачі тренінгу:

Ольга Богданова – заступник директора Університету Тарту, керівник Європейських програм університету;

Марет Ахонен – менеджер IdeaLab в Університеті Тарту, займається просуванням стартап-мислення для студентів всіх спеціальностей;

Пірет Арусаар – менеджер програми розвитку підприємництва в Університеті Тарту, здійснює консалтинг малого бізнесу і проводить тренінги для студентства. Під її керівництвом була створена спільна програма Starter у восьми університетах Естонії.

Участь – безкоштовна, але обов’язковою є попередня реєстрація. Вона відкрита до 17 березня 2019 року за посиланням: http://bit.ly/YepStarterToT2019

Підтвердження щодо участі будуть надіслані до 18 березня.

Місце проведення: м. Київ, бульвар Шевченка 16, к. 401.

Мова заходу – англійська.

Програма тренінгу «Методи інноваційного навчання у вищій освіті»

09:30 – 10:00    Реєстрація

10:00 – 10:15    Вітальне слово від представника Міністерства освіти і науки України

10:15 – 12:00    Зміна підприємницької освітньої системи в Естонії – загальні принципи і найкращі приклади (Пірет Арусаар, Марет Ахонен)

11:30 – 12:00 Розвиток підприємницької освіти за допомогою ГО «Платформа інноваційного партнерства» (Андрій Заікін)

12:00 – 13:00    Обід

13:00 – 14:30    Інноваційні методи навчання. Частина 1 (Ольга Богданова)

14:30 – 14:45    Кава-брейк

14:45 – 16:15    Інноваційні методи навчання. Частина 2 (Ольга Богданова)

16:15 – 17:00    Нетворкінг

Інформація з сайту МОН України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *