Як ти знаєш, світ не стоїть на місці, технологічні, соціальні тренди визначають вектор його розвитку. Протягом наступних 10 років зникнуть тисячі професій і з’являться нові. Розпадуться старі геополітичні союзи і будуть створені нові.

Яке місце України у світі в 2030–му році? Розкажи нам своє бачення! Якою стала Україна, чого досягла, яке місце зайняла на мапі світу та Європи? Яким є твоє життя в твоїй країні? Український інститут майбутнього оголошує конкурс есе про майбутнє України.

Автори кращих робіт отримають премії: $ 300 за перше місце, за друге і третє по $ 200 і $ 100 відповідно.

Наші вимоги до авторів: ти студент університету або учень останніх класів школи. Слідкуєш за глобальними трендами, технологіями, інноваціями, мислиш нестандартно та, так само як і ми, віриш в успішне майбутнє України.

Тоді ось наше завдання: опиши ідеальну для себе Україну, в якій ти хочеш жити та працювати як доконаний факт з майбутнього.

Рекомендований об’єм – 3 сторінки А4, шрифт 12 Time New Romans.

Важлива умова — уявити, що все, про що ти пишеш, відбувається вже зараз, тобто писати треба у теперішньому часі, додавши 11 років до дня, коли писатимеш свій текст.

Приймаємо текст як від одного автора, так і від групи із кількох осіб. Надсилаючи нам роботу, ви даєте свою згоду на те, що Інститут може опублікувати матеріл на сайті із зазначенням імені автора.

З чого розпочати?

Наприклад: 

Сьогодні 22 травня 2030 року, мені 32 років, я живу в Україні (можна вказати місто). За останні 10 років в Україні та світі відбулись величезні зміни, і Україна стала …

Далі – чим ти займаєшся, де і навіщо?

Що відбулося в Україні за останні 5 – 10 років.

Роботи будуть оцінені радою співзасновників Українського інституту майбутнього.

Кожен з нас несе відповідальність за Україну. Не боїшся робити конкретні кроки у бік реальних змін? Тоді надсилай свою роботу до 30 червня 2019, 18:00 на пошту: taia_alieksieieva@uifuture.org. У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь за телефоном 063 586 0215, Таїсія.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *