Ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студента. З метою налагодження предметних зв’язків між навчальними закладами та підприємствами оголошується Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG-2019 (Look of New Generation / Погляд нового покоління)

Співорганізатори Конкурсу: Мережа Глобального договіру ООН в Україні, Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму.

Учасники конкурсу: студентські команди з закладів вищої освіти України та інших країн. Склад команди – 5-10 осіб (студенти різних курсів та різних спеціальностей). Навчальний заклад також призначає викладача-консультанта.

Партнер конкурсу: Група компаній «Молочний альянс» (https://milkalliance.com.ua/) є лідером молочної галузі України. Продукція випускається під брендами «Пирятин», «Славія», «Яготинське», «Яготинське для дітей», «Хопси», «Златокрай» та «Молочний альянс». Компанія знаходиться в безперервному пошуку нових прогресивних рішень і нових продуктів. Впроваджуються інноваційні технології, постійно удосконалюються принципи управління бізнесом, зокрема всі найбільші заводи сертифіковані за міжнародними стандартами управління та контролю якості ISO 9000 та HACCP, що дозволяє підприємствам Групи компаній «Молочний альянс» відповідати сучасним вимогам ринку.

Оргкомітет разом з партнером надає конкурсне завдання (проблему, у вирішенні якої бізнес реально зацікавлений) та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, формує компетентний склад журі Конкурсу.

Всі зареєстровані учасники Конкурсу отримують Сертифікати про участь, переможці – відповідні Дипломи.

Орієнтовний графік проведення конкурсу:

– реєстрація команд – 1.09.19 р.-10.10.19 р.

– надання командам конкурсного завдання – 15.10.19 р.

– робота команд над завданням – до 2.12.19 р.

– відбір 8-ми команд-фіналістів – 10.12.19 р.

– проведення заключного етапу – конкурсу презентацій – 17.12.19 р.

Студентам надається унікальна можливість долучення до діяльності Глобального договору ООН (найбільшої світової бізнес-мережі) щодо практичного впровадження Цілей Сталого Розвитку в українських компаніях та вдосконалення навичок, критично важливих для подальшої кар’єри.

Запрошуємо до участі студентів різних курсів всіх спеціальностей Житомирської політехніки зареєструватися для участі в даному конкурсі. Реєстрація відбувається в Центрі розвитку професійної кар’єри (ауд. 109) до 15 вересня. 

Реєстраційна форма:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8hxAe5zbeJz8OuKe3_uJuedeTg-KCAHF_2GPPWPfJWBJ8Gg/viewform

Відповідальний за реєстрацію: Новосьолов Іван.

Інформація long2019

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *