Шановні колеги! Асоціація інноваційної та цифрової освіти  повідомляє про унікальні  можливості набуття на постійній основі та безкоштовно нових компетенцій освітянами та удосконалення сучасних методик викладання та навичок, які потрібні кожному.

З метою підготовки українських викладачів до трансформації системи освіти України та використання нових методів у процесі викладання в школах та університетах, був створений курс для вчителів і викладачів “Мистецтво викладання” від тренерів та експертів у сфері освіти.

Курс був презентований 27 вересня 2019 року під час Першого Форуму Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», на якому були присутні представники з понад 400 навчальних закладів.

Також всі освітяни мають можливість постійно та безкоштовно підвищувати рівень володіння навичками XXI століття (soft skills), які потрібні кожному: емоційний інтелект, тайм-менеджмент, особиста ефективність, позитивна комунікація тощо на порталі соціального інноваційного проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *