Рішення щодо організації роботи Житомирської освітньої муніципальної молодіжної програми «Школа місцевого самоврядування» у 2020 році прийнято сьогодні, 19 лютого, членами виконавчого комітету. Цьогоріч  Школа місцевого самоврядування стартує  з 17 березня.

Згідно з погодженим навчальним планом  Школи,  впродовж сесії передбачається проведення 33 лекційних занять, які  проходитимуть щотижня  у приміщенні  Житомирської міської ради з 16:00 год до 18:00 год.

Прийом заявок  для участі у Муніципальній освітній молодіжній програмі «Школа місцевого самоврядування» у  2020 році розпочинається з 24 лютого та триватиме до 12 березня включно.

Навчання  відбувається двічі на рік:

І сесія –  з 17 березня до 29 квітня;

ІІ сесія – з 20 жовтня до  2 грудня

Для участі у Школі необхідно подати  заповнену анкету на електронну пошту: ussms@zt-rada.gov.ua чи в управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (майдан Корольова, 4/2, І поверх, каб. 108).  Довідки за телефоном: 420125, 098-918-93-16, 073-321-25-48 (Юлія).

Організація роботи Житомирської освітньої муніципальної молодіжної програми “Школа місцевого самоврядування” здійснюється з  метою ознайомлення та інформування молоді міста про діяльність органів місцевого самоврядування. У Житомирі програма «Школа місцевого самоврядування» діє з 2001 року з  метою залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність Школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості  реалізації талановитій молоді.

Подати заявку

За інформацією з сайту Житомирської міської ради

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *