CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ», і UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, у рамках ініціативи #ДівчатаSTEM за фінансової підтримки уряду Швеції запрошують дівчат-студенток Житомирської політехніки до участі в онлайн Хакатоні “Hack4Good: як зацікавити дівчат технологіями”, що відбудеться 27-29 жовтня 2020 року.

Хакатон “Hack4Good: як зацікавити дівчат технологіями” –  це онлайн захід для студенток віком 18-24 роки з різних університетів України. Мета заходу –  розробка ідей продуктів  щодо залучення дівчат до навчання і побудови кар’єри в галузях науки й технологій.

Запрошуємо студентів доєднатись до заходу, оскільки всі ми працюємо над тим, щоб більше дівчат обирали науку та технології!

Учасниці заходу отримають корисний досвід і відвідають майстер-класи від експертів, зможуть виграти цінні призи й подарунки та зробити так, щоб їх ідеї втілилися у життя.

Для участі у заході студенткам необхідно заповнити реєстраційну форму та написати свою мотивацію до 23 жовтня включно за наступним посиланням: https://forms.gle/YSn88M37WoAPadgd6. Відбір учасниць відбудеться на основі мотиваційного листа. Про результати відбору буде повідомлено 24 жовтня.

При виникненні будь-яких питань стосовно події звертайтеся до Юлії Шкуліпи за номером телефону +380930922481.

Інформація з офіційного-листа запрошення від організаторів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *