Якщо тобі 14-35 років і ти хочеш впливати на зміни, що відбуваються в країні,  пройдіть опитування про власне бачення Майбутнього роботи 2030 в Україні!  Опитування ініціює Career Hub, експертна платформа Центру “Розвиток КСВ”, у межах  програми «Мріємо та діємо» в партнерстві з Міністерством молоді та спорту України!

🔎 Пройди опитування тут: https://forms.gle/FHjpcstXyjM5Pu7VA

☝🏻 Дедлайн –  до 7 лютого (включно)

📌 Метою дослідження є створення рекомендацій, як молоді ефективніше підготуватись до майбутнього роботи, а бізнесу, державі та освітнім закладам – максимально сприяти та допомагати їй у цьому.
🤩 Які можливості ти отримаєш, пройшовши опитування, окрім інтелектуального задоволення:)
  • безкоштовну кар’єрну консультацію про планування твого професійного шляху;
  • зустріч з HR-менеджером/кою і відповіді на всі твої питання про працевлаштування;
  • практичні рекомендації, як підготуватися до майбутнього роботи 2030.

⚡ Безкоштовні кар’єрні консультації та зустрічі з HR-менеджерами/ками будуть розіграні серед тих, хто за бажанням залишать у формі опитування свій e-mail.

Опитування можна пройти анонімно і не лишати жодних контактів. Тож організатори просять бути щирими, висловлювати ваше бачення, ідеї та пропозиції.

❤ Твоя думка вплине на результати дослідження, стань частиною змін в Україні!

Результати опитування будуть використані при створенні аналітичного дослідження «Future of Work 2030 in Ukraine», підсумки якого допоможуть тобі ефективніше підготуватися до майбутнього, а бізнесу, державі та освітнім закладам – максимально сприяти та допомагати в цьому!

🤗 Якщо ви не входите у віковий діапазон цільової аудиторії дослідження, організатори просять надіслати опитувальник друзям, знайомим, колегам, школярам, студентам для проходження опитування.  Програма “Мріємо та діємо” фінансується USAID та впроваджується IREX разом з Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *