⏰ КОЛИ: 12 березня, 15:00 – 17:30
👌🏻 ДЛЯ КОГО: для всіх дівчат!
💻 ДЕ: онлайн

☝🏻 На жаль, за дослідженнями, дівчата приділяють менше уваги вивченню STEM-предметів через гендерні стереотипи, невпевненість у своїх силах і думку, що що STEM – це чоловіча сфера. Таким чином лише близько 30% усіх дівчат обирають галузі вищої освіти, пов’язані зі STEM.

Міжнародні дослідження свідчать, що рольові моделі позитивно впливають на сприйняття дівчатами STEM предметів та майбутній вибір професії. Тому так важливо налагодити цей зв’язок між школярками та фахівчинями й студентками STEM напрямків ще до моменту вступу до вищого навчального закладу, щоб цей вибір був дійсно вільний від стереотипів.

🙌🏻Саме тому спеціально до 8 березня – Міжнародного дня боротьби жінок за свої права і за рівність у суспільстві – ми зруйнуємо гендерні стереотипи про дівчат у STEM та познайомимо тебе із 4-ма дівчатами із неймовірними STEM досягненнями ще з шкільного віку!

🙋🏻‍♀️ Надихаючі та круті дівчата розкажуть, чому вони обрали STEM, що їх мотивує і надихає, поділяться особистими історіями та дадуть тобі цінні поради, як не зупинятися на шляху до своєї STEM мрії.

🔬🧬Юні дослідниці та науковиці вразять тебе своєю активністю й досягненнями у таких STEM-сферах, як географія, біологія, біотехнологія, біоінженерія, фізика, математика та астрономія🔭!

🤗 Якщо ти завжди мріяла досліджувати, експериментувати й змінювати своїми досягненнями світ – цей захід точно додасть тобі мотивації та натхнення й допоможе зрозуміти, що ти на правильному шляху до своєї мрії.

⏳ Для участі необхідно зареєструватись до 12 березня 2021 року до 12:00.
Посилання для реєстрації – http://bit.ly/2PCMsOw

У день заходу після 12:00 ти отримаєш посилання на саму зустріч 😉

Давай святкувати досягнення дівчат і жінок разом! І пам’ятай – дівчата можуть ВСЕ!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *