Українська Асоціація Викладачів та Дослідників Європейської Інтеграції в рамках проєкту Еразмус+ напряму ім. Жана Моне (620395-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-SUPPA) “ЄС-Східне партнерство: майбутні шляхи активізації спільних ініціатив академічних та громадянських спільнот в Україні» започатковують дослідження щодо ціннісних трансформацій у середовищі українського студентства та проводить всеукраїнське опитування “Ціннісні орієнтири українського студентства”. Дослідження та опитування організовано спільно з Національним Еразмус+ офісом в Україні (проєкт ЄС).

Опитування має на меті з’ясувати актуальний ціннісний клімат та виявити динаміку ціннісних трансформацій у середовищі українського студентства. Головним результатом дослідження буде розробка ефективної стратегії комунікації проєвропейських ціннісних орієнтацій українського студентства.

Хто може долучитися до дослідження?

Студенти бакалаврату та магістратури денних відділень українських ЗВО усіх форм підпорядкування, усіх років навчання та профілів підготовки, що мають українське громадянство

Як взяти участі у дослідженні?

Дата зустрічі фокус-групи: уточнюється, орієнтовно – друга декада квітня 2021 року

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *